Центр підтримки малого і середнього бізнесу продовжує спілкування у сфері туризму

02-липня-2020
""

1 липня 2020 р. КП «Центр підтримки малого і середнього бізнесу», згідно резолюції наради з питань розвитку підприємництва у сфері туризму та відродження історично-культурної спадщини Дніпропетровщини від 26.05.20, продовжує спілкування з представниками об’єднаних територіальних громад області щодо розвитку сільського та зеленого туризму.

Об’єднавшись в групи за територіальними ознаками і спільною історією, в нараді приймали участь представники громад зі східної та північної частини області , такі як: Великомихайлівська, Васильківська, Миколаївська (Васильківський р-н), Миколаївська (Петропавлівський р-н), Межівська, Маломихайлівська, Покровська, Новопавлівська, Українська, Могилівська, Магдалинівська, Ляшківська, Личківська, Китайгородська, Петриківська, Чернеччинська та Царичанська.
 

На он-лайн нараді членами робочої групи, а саме  представниками Дніпропетровської обласної ради, громадської організації «Дивна Україна», КЗК «Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д.І. Яворницького” Дніпропетровської обласної ради»,  була презентована інформація щодо організації надання комплексних та окремих туристичних, супутніх та інших послуг в громадах та програма навчання  «Менеджмент з питань туризму»  на місцях. Ці теми є дуже актуальними в нашому сьогоденні для економічного розвитку громад і організації самозайнятості населення.

Також говорили про необхідність інвентарізації існуючих об’єктів в громадах, які можуть стати в майбутньому туристичними і для цього  Центром підтримки малого та середнього бізнесу громадам було запропоновано прийняти участь у флешмобі «На майданах історії Дніпропетровщини», залучивши до цього молодь громад.

Центр підтримки малого і середнього бізнесу продовжує спілкування  у сфері туризму