ЦПМСБ ДОР продовжує співпрацю з ОТГ Дніпропетровщини в питаннях створення туристичного продукту в громадах.

14-грудня-2020
""

Так, маючи на своєму балансі безпілотний літальний апарат(квадрокаптер) для аерофотозйомки місцевості, ЦПМСБ запропонував громадам, представники яких стали учасниками програми «Менеджер з туризму в громаді», використання його унікальних можливостей для створення ефектних відеороликів, що сприятимуть економічному розвитку їхніх територій.

На нашу думку, використання квадрокаптера сприятиме виконанню  регіональних програм шляхом ефективного забезпечення процесів управління розвитку населених пунктів, планування забудови та реконструкції  відповідно до потреб населення й виробництва,  а також благоустрою територій, розвитку „зеленого” туризму, залучення інвестицій, надання оцінки стану зовнішнього середовища, отримання оглядових відео та фото місцевості, тощо.

 

Протягом минулого тижня фахівці Центру відвідали дві громади: Магдалинівську та Солонянську, де були проведені аерофотозйомки об’єктів, що згодом будуть включені в туристичні продукти області. Наразі йде обробка відзнятого матеріалу, який буде переданий громадам для подальшого використання.
Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку у Фейсбуці та Інстаграм 
ЦПМСБ ДОР продовжує співпрацю з ОТГ Дніпропетровщини в питаннях створення туристичного продукту в громадах.ЦПМСБ ДОР продовжує співпрацю з ОТГ Дніпропетровщини в питаннях створення туристичного продукту в громадах.ЦПМСБ ДОР продовжує співпрацю з ОТГ Дніпропетровщини в питаннях створення туристичного продукту в громадах.ЦПМСБ ДОР продовжує співпрацю з ОТГ Дніпропетровщини в питаннях створення туристичного продукту в громадах.

ЦПМСБ ДОР продовжує співпрацю з ОТГ Дніпропетровщини в питаннях створення туристичного продукту в громадах.