Фініш курсу «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес»

02-грудня-2021
`

30 листопада 2021 року фінішував перший пілотний навчальний курс «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес», який був організований КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» Дніпропетровської обласної ради і тривав вісім тижнів.

До навчання долучилися десять слухачів, що вирішили в цей складний час спробувати свої сили щось змінити в своєму житті та в навколишньому середовищі, озброївшись необхідними знаннями. Зауважимо, це були ЖІНКИ!!!

Викладачами-тренерами на курсі стали провідні фахівці з питань створення та прорахунків бізнес-проектів, командо-утворення та формування попиту на свій продукт. Ще велика цінність курсу полягає в тому, що в його програмі були передбачені такі важливі психологічні блоки, як: «Як знайти в собі підприємця та ідею для свого бізнесу» та «Як подолати свої страхи і впоратись з психологічним супротивом».

Прослухавши курс, слухачі отримали початкові необхідні знання для започаткування своєї справи та практичні поради фахівців. І в результаті світ побачили чотири проекти які ми дуже сподіваємось, будуть втілені в життя у 2022 році

Що це за проекти:

1.«Туристичний інформаційний центр в Межівській громаді», Кропив’янська Л.І.

2.«Молодіжний табір в Миколаївській громаді», Чорнокнижна І.О.

3.«Монетизація діяльності ГО «Разом – 1» в Підгороднянській громаді», Зайцева Ю.Ф.

4.«Зелена садиба в селі Звонецьке Солонянської громади», Малоіваненко Ю.Г.

Також була знайдена ідея ще для одного проекту – «Комунальне туристичне підприємство Новоолександрівської громади», Візір О.В.

Закінчення пілотного курсу «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес» і отримання сертифікатів стало для його учасників початком їх взаємодії з спільнотою підприємців області та отриманням в подальшому потрібних фахових консультацій на платформі, яка створена на базі КП «ЦПМСБ» ДОР.

А вже в наступному, 2022 році, команда Центру запропонує більш вдосконалений курс для тих хто хоче запустити свій успішний бізнес. Слідкуйте за анонсами.

'
Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку у Фейсбуці та Інстаграм, слідкуйте за нашими анонсами.