Нарада щодо організації надання комплексних та окремих туристичних послуг

25-червня-2020
"

Cьогодні, 25 червня, відбулась on-line нарада щодо організації надання комплексних та окремих туристичних, супутніх та інших послуг у Криничанській, Саксаганській, Софіївській, Девладівській та Солонянській об’єднаних територіальних громадах, яка була організована «Центром підтримки МСБ» ДОР та робочою групою з представників Дніпропетровської обласної ради, ГО «Дивна Україна» і «Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького».

22

 

Від громад для участі у нараді були запрошені представники бібліотек, краєзнавчих музеїв, будинків культури, садиб, молодіжних організацій, викладачів історії та географії у місцевих закладах освіти та інших осіб, зацікавлених у розвитку туристичної багатоаспектної інфраструктури  у сільській місцевості.      

 

2

                                                                                                             

Говорили про запровадження в громадах програми по підготовці менеджерів з питань розвитку підприємницької діяльності в туристичній сфері.

Мета програми: надати підтримку громадам в умовах зростаючого дефіиту кадрових ресурсів можливість швидко і ефективно підвищити освіту своїх співробітників до професійного рівня.

 

2