Підсумки курсів по програмі «Менеджмент туристичної діяльності»

11-серпня-2020
2

 

11 серпня 2020 року ввійде в історію Дніпропетровської області, як день започаткування підприємництва в сфері сільського і зеленого туризму!

 

Заступник голови Дніпропетровської обласної ради, М.С.Куюмчян привітав перших випускників навчання по програмі «Менеджмент туристичної діяльності», а це представники Межиріцької, Піщанської, Девладівської, Новоолександрівської, Магдалинівської, Чернеччинської, Личківської, Межівської, Підгородянської, Вербківської, Криничанської, Солонянської ОТГ та Башмачанської і Шульгівської сільради. Двадцять три слухачі отримали свої перші сертифікати менеджерів з питань туризму. Відтепер вони, з багажем отриманих знань, зможуть збирати собі команду в громаді і створювати туристичну дестинацію, яка буде виходити на туристичні ринки не тільки області, а й усієї України.

 

Можемо твердо запевнити, що «Центр підтримки малого і середнього бізнесу Дніпропетровської обласної ради» буде всіляко підтримувати «амбасадорів» сільського і зеленого туризму Дніпропетровщини і допомагати в досконаленні управлінських компетенцій менеджерів з питань туризму.

 

Запрошуємо представників інших громад і селищних рад області долучитись до молодої, енергійної та креативної команди менеджерів з питань зеленого та сільського туризму.

 

11