Навчальний курс: «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес»

05-жовтня-2021
""

4 жовтня стартував навчальний курс:  «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес» від КП «Центру підтримки бізнесу» Дніпропетровської обласної ради».

Цей курс має стати стартовим майданчиком в світ бізнесу для його слухачів - представників різних(міських та сільських) громад Дніпропетровщини.

Ідея започаткування такого курсу виникла ще липні 2021 року в результаті моніторингу та діагностиці працівниками Центру стану малого та середнього бізнесу в громадах Дніпропетровської області і дуже швидко переросла в пілотний проект.

До проекту були залучені провідні фахівці з питань створення та прорахунків бізнес-проектів, командо-утворення та формування попиту на свій продукт.

Програма курсу побудована таким чином, щоб за короткий строк, всього за два календарні місяці, кожен слухач отримав необхідні знання для започаткування своєї справи та зміг втілити їх на практиці.

І ще, велика цінність курсу полягає в тому, що в його програмі передбачені такі важливі психологічні блоки: «Як знайти в собі підприємця та ідею для свого бізнесу» та «Як подолати свої страхи і впоратись з психологічним супротивом».

Попереду слухачів і тренерів чекає цікава, кропітка робота.
 

Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку у Фейсбуці та Інстаграм.