Підсумки 2021 року

24-грудня-2021
'

Добіга кінця турбулентний і цікавий на події 2021 рік.

Яким він був для «Центру підтримки бізнесу» ?

Змінилось керівництво Центру, сформувалась нова команда, були намічені основні цілі та проведена низка заходів, направлених на стимулювання розвитку підприємницької діяльності в громадах Дніпропетровської області.

 

Протягом року команда Центру провела серію онлайн нарад та виїзних бізнес-форумів мета яких полягала в підтримці підприємців області, в наданні їм корисних порад та дієвих інструментів для розвитку бізнесу в сучасних реаліях, а також в залученні до підприємницької діяльності тих, хто має до цього хист.

 

Для тих, хто замислився про підприємницьку діяльність були організовані та проведені такі навчальні курси, як: «Менеджер з туризму в громаді», «Успішний туристичний стартап», «Як знайти ідею та перетворити її в успішний проект», «Створення продуктів для гастрономічного туризму «FOOD & DRINK DNIPRO»». Слухачами цих курсів стали близько 100 осіб з різних громад Дніпропетровської області.

 

Були налагоджені відносини з громадськими інституціями, а саме, ГО «Дивна Україна», ГО «Спілка сприяння розвитку сільського та зеленого туризму України», ГО «Всеукраїнська асоціація гідів», ГО «NOOSPERA» та інші, які приймали активну партнерську участь в проведенні заходів Центру.

 

А ще, визначною подією року для Центра стало проведення 3 вересня «Громадського форуму представників малого та середнього бізнесу до Дня підприємця 2021».

 

Підводячи підсумки минаючого 2021 року, Центр вже ставить амбітні цілі на наступний 2022 рік!


'
'

'
'

Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку у Фейсбуці та Інстаграм.