П'ятниця 23 квітня запам'ятається працівникам КП ЦПМСБ ДОР та мешканцям Чернеччинської ОТГ цікавою та змістовною зустрічею, яка була присвячена обговоренню стратегії економічного розвитку громади через туризм.

24-квітня-2021
"

Експерти з питань внутрішнього, сільського і зеленого туризму від КП«Центр підтримки бізнесу»ДОР та ГО"Дивна Україна" надали зацікавленному активу громади низку порад, які стануть в нагоді при створенні якісного туристичного продукту та його подальшому просуванню на туристичний ринок України. Також мали місце дуже жваві обговорення головних кроків в цьому напрямку. У громади попереду ще дуже багато роботи, але вона того варта!
П'ятниця 23 квітня запам'ятається працівникам КП ЦПМСБ ДОР та мешканцям Чернеччинської ОТГ цікавою та змістовною зустрічею, яка була присвячена обговоренню стратегії економічного розвитку громади через туризм.П'ятниця 23 квітня запам'ятається працівникам КП ЦПМСБ ДОР та мешканцям Чернеччинської ОТГ цікавою та змістовною зустрічею, яка була присвячена обговоренню стратегії економічного розвитку громади через туризм.