Реєструємо підприємництво

25-листопада-2021
'

       «ПІДПРИЄМЕЦЬ» - це та людина, що володіє якимось промислом.

Він має поєднувати у собі новаторські та комерційні здібності, знаходиться у постійному пошуку нових цілей і засобів для їх втілення в життя, напружувати свою уяву для відкриття і створення успішного бізнесу в майбутньому.

Перед ним завжди стає питання: «Як правильно організувати своє підприємництво?»

Акцентуємо увагу на перших кроках:     

1. Продумати і прописати ретельний покроковий  бізнес-план.

2. Зробити аналіз промислу яким плануєте зайнятися, та чи є у Вас до нього здібності.

3. Поцікавитись, скільки промислів уже працює у вашій місцевості у цьому напрямку.

4. Визначитись скільки коштів потрібно на перший час для того щоб відкритись, та почати повноцінно працювати.

5. Дізнатись, що говорить законодавча база з приводу того, як потрібно реєструвати свій бізнес.

Наприклад:

  • якщо це магазин, то краще зареєструвати підприємництво на загальній системі. В цьому випадку є можливість заключати договори на оренду, поставку товару, трудові договори з найманими працівниками тощо. 
  • якщо планується надання  послуги,  то  краще розглянути  реєстрацію підприємництва на  єдиному податку.  Але тут теж треба чітко розуміти та усвідомлювати, що не всіма видами діяльності можна займатися на єдиному податку. Тому перед реєстрацією потрібно ретельно вивчити законодавчу базу.

З нового 2022 року усі підприємці, які отримують готівкові кошти, повинні зареєструвати касовий апарат, до вибору якого треба підходити з відповідальністю та приділяти більше уваги налаштуванню та організації свого бізнесу. Тут в нагоді стануть різні інструменти ведення бізнесу, такі як електронний кабінет платника податків, програми обліку та планування тощо.

Обмірковані й правильні кроки на початку підприємницької діяльності – це гарант успішного розвитку бізнесу в майбутньому!

Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку у Фейсбуці та Інстаграм.