Українські стартапи на міжнародній арені: Партнерство з EIC Ecosystem

03-липня-2023
`

Український фонд стартапів уклав Меморандум про співпрацю з Європейською інноваційною радою, ставши першим офіційним партнером програми EIC Ecosystem Partnerships and Co-Investment Support в Україні. Це дозволить українським підприємцям використовувати портал EIC для швидкого пошуку менторів, партнерів та інвесторів для розвитку їхнього бізнесу.

Програма EIC Ecosystem Partnerships and Co-Investment Support спрямована на прискорення розвитку інноваційного бізнесу в Європі. Учасники програми отримують доступ до спеціалізованих бізнес-програм, мережі інвесторів, фандрейзингових програм та науково-технічно-юридичної підтримки.

Серед партнерів програми налічується понад 50 стейкхолдерів інноваційних екосистем з різних країн, включаючи технологічні парки, R&D-центри, інвесторів, акселератори та фонди.

Як партнер програми, Український фонд стартапів пропонує учасникам послуги з матчмейкінгу з експертами, партнерами та інвесторами. Підприємці отримують можливість встановити зв'язки з лідерами галузі, ангельськими інвесторами, венчурними фондами та корпораціями для нетворкінгу, наставництва та залучення інвестицій.

Крім того, учасники отримують доступ до сесій з експертами Фонду, індустріальними лідерами та представниками успішних стартапів для покращення навичок у маркетингу, PR, комунікаціях, залученні інвестицій та отриманні юридичних консультацій.

Джерело