В Громадському форумі, присвяченому Дню підприємця 2021, який був організований 3 вересня в діловому бізнес-центрі «Менора» КП «ЦПМСБ» ДОР, прийняли участь делегації підприємців та виконавчої влади різних громад Дніпропетровської області.

09-вересня-2021
`

     В Громадському форумі, присвяченому Дню підприємця 2021, який був організований 3 вересня в діловому бізнес-центрі «Менора» КП «ЦПМСБ» ДОР, прийняли участь делегації підприємців та виконавчої влади різних громад Дніпропетровської області.

   Делегація міста Павлоград поділилась своєю програмою заходів під назвою «Тиждень підприємця 2021» що була присвячена цій даті.

      Для вирішення питань розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу в місті Павлоград прийнято міську Програму сприяння розвитку підприємництва.

  Завдяки дієвому партнерству міської влади, бізнесу та молоді, Програма успішно впроваджується та реалізується на практиці.

   Напередодні Дня підприємця в місті було проведено ряд різноманітних  святкових та навчальних заходів для підприємців.

Проведено тренінг на теми: «Соціальне підприємництво. Креативне  підприємництво та проектування інновацій»,  «Тайм-менеджмент», «Бізнес без конкуренції, основні законодавчі акти», «Секрети самопрезентації з елементами нетворкінга», «Секрети особистої ефективності в сім’ї та в бізнесі»,

  Під час навчання слухачі змогли отримати від професійних фахівців АПР «Перспектива» та гостей міста якісні знання, ефективні практичні навички та отримали відповіді на запитання, що їх хвилюють.

Тиждень Школи Бізнесу пройшов у дружній атмосфері, був продуктивним та сподобався всім учасникам. Присутні дізнались багато нової та корисної інформації.

    Розвиток молодіжного підприємництва є одним із найважливіших напрямків економічної політики як країни, так і міста Павлоград.

       Міська влада особливу увагу приділяє молоді міста і сприяє їй в самореалізації та втіленню в життя їх власних ідей. Це той потенціал міста, який може бути залучений до реалізації важливих для міста  проєктів та забезпечити сталий його розвиток. Місту потрібні  нові ідеї, нові проєкти.

Напередодні  Дня підприємця відбулася зустріч міського голови Вершини Анатолія Олексійовича з молоддю міста, де були розглянуті проблемні та актуальні питання в сфері молодіжного підприємництва.  

Переможці конкурсу бізнес-проєктів ділились своїми враженнями та досвідом на перших шляхах підприємництва.

Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку у Фейсбуці та Інстаграм.