Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес

22-вересня-2021
''

Статистика вперта річ!

Вона стверджує, що всього 15% з загальної кількості населення будь-якої території, здатне взяти на себе відповідальність за своє економічне становище і стати підприємцем.

А хочете визначити для себе, чи входите ВИ до цих 15%?

Як що так, то КП «ЦПМСБ» ДОР готовий надати вам допомогу, запропонувавши навчальний курс «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес», залучивши до його викладання професійних бізнес-тренерів.

Ознайомитись з програмою курсу можна на сайті Центру:  https://openbiz.org.ua/news/programa-kursu-yak-znayti-ideyu-ta-peretvoriti-ii-v-uspishniy-biznes

Пропонуємо відверто відповісти собі на слідуючі питання:

  • У вас зараз є робота?
  • Вона вам подобається?
  • А що ви відчуваєте коли йдете на роботу тільки заради заробітку та займаєтесь справою що не тішить душу?

Зазвичай люди відповідають - тяжкість, розчарування, відразу, злість на себе і оточуючих, втому та втрату сенсу життя, тощо.

І це триває роками, десятиліттями, а в когось і все життя!!!

А може варто щось змінити?

Існує багато успішних прикладів людей, які це вже зробили, то і ви теж зможете!

Завжди є вихід з існуючої ситуації! Для цього лише потрібно розібратися для себе з такими питаннями:

  1. Хто я насправді? В чому мої самі великі таланти і як я можу себе реалізувати з більшою користю для інших та радістю і задоволенням для себе? Це називається - зрозуміти своє призначення. Питання дуже важливе, але навряд чи на нього хтось намагався всерйоз знайти відповідь. Але ж великі гроші можна заробити тільки займаючись тим, що до душі.
  2. Як, розуміючи своє призначення, перетворити його в Справу своєї мрії, щоб задоволення і гроші зійшлися в одній точці?
  3. Які дієві кроки важливо зробити для перетворення своєї ідеї в реальний проект, що дасть прибуток?
  4. Як подолати свої страхи та невпевненість, де знайти однодумців та партнерів?
  5. Як продати свою послугу або продукт та зробити її популярною?

І в цьому вам в нагоді стане курс «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес», на який у вас ще є шанс зареєструватись за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1J2fLpa8xiosZJ_pey9Te8SqXugMrEqUkMm6q2MNVUyU/edit

Кожен слухач курсів отримає велику цінність – пакет певних знань та навичок для започаткуванн своєї справи, зможе в подальшому користуватись консультаціями фахівців КП «ЦПМСБ»ДОР» та ввійти до громадської спільноти «Асоціації малого та середнього бізнесу при КП «ЦПМСБ»ДОР».

ЗАУВАЖЕМО, що наш проект пілотний і кількість місць для слухачів на курсі обмежена!